Jaarcongres stedelijke transformatie

Save the date!

Terug naar het overzicht Provincie Limburg | Expeditie Ruimte - Pijl

Bijeenkomst om de hoek: Eindhoven.

Gemeenten, marktpartijen en andere betrokkenen gaan in het programma Stedelijke Transformatie aan de slag om binnenstedelijke gebiedstransformaties te versnellen en op te schalen. Dat is noodzakelijk vanwege de omvangrijke woningbouwopgave en tal van andere maatschappelijke opgaven. Tijdens het jaarcongres krijg je praktische voorbeelden en handvatten en deel je kennis en ervaring met andere professionals.

Provincie Limburg | Expeditie Ruimte - Project

Op donderdag 14 februari 2019 vindt het tweede jaarcongres van het programma Stedelijke Transformatie plaats in het Evoluon in Eindhoven. Werk jij aan een binnenstedelijke gebiedstransformatie, vanuit een overheid, een marktpartij, of als adviseur, dan is dit congres voor jou interessant.

We gaan samen aan de slag met het verbinden van opgaven en trajecten die lopen op het gebied van stedelijke transformatie. Daarnaast brengen we je op de hoogte van de opbrengsten van het programma tot nu toe. De komende tijd maakt de organisatie steeds meer bekend over het programma van de dag. 

Meld je nu alvast aan voor het tweede jaarcongres Stedelijke Transformatie om verzekerd te zijn van een plekje. Hier vind je ook meer informatie over het programma zodra het bekend is.

Kosten
Deelname aan het congres is kosteloos voor medewerkers van gemeenten, provincies, Rijk, kennisinstellingen en leden van Neprom, Bouwend Nederland, IVBN.

Info:

Datum: 14-02-2019
Tijd: 11:00
Eind tijd: 16:45
Organisatie: Platform 31
Locatie: Evoluon Eindhoven
Plaats: Eindhoven

Wil jij je ook aanmelden voor deze bijeenkomst?

Klik dan op onderstaande knop en laat je gegevens achter.

Aanmelden bijeenkomst