IBA Informatiemarkt 2019

In de Hub in Kerkrade

Terug naar het overzicht Provincie Limburg | Expeditie Ruimte - Pijl

Op 19 en 20 februari (16.00 - 19.00 uur) vindt de tweede editie van de IBA Informatiemarkt plaats. Van de zomer van 2020 tot het najaar van 2021, presenteert IBA Parkstad de projecten die bewijzen dat Parkstad een regio is om trots op te zijn. De IBA 50 projecten komen nu in een versnelling en daarover willen we de inwoners van Parkstad graag informeren. Dit doen we tijdens de IBA Informatiemarkt. 

 

 

Provincie Limburg | Expeditie Ruimte - Project

Tijdens de Informatiemarkt zijn vertegenwoordigers van de IBA 50 projecten aanwezig om informatie te geven over het project. Ze leggen dan uit welke kansen de projecten bieden voor Parkstad, maar ook voor jou persoonlijk. Een bezoek aan de IBA Informatiemarkt zorgt voor een goed beeld van de diverse projecten, hoe ze met elkaar samenhangen en de betekenis voor inwoners en ondernemers van Parkstad. Je kunt zelf in gesprek gaan met de gemeentes, ondernemers en bewoners die samen Parkstad sterker maken.

Kijk voor meer informatie op de website van IBA Parkstad (oorspronkelijke tekst en uitnodiging is hier te vinden).

Voor wie?
De Informatiemarkt is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de IBA 50 projecten en nieuwsgierig is naar de toekomst van Parkstad.

Info:

Datum: 19-02-2019
Tijd: 16:00
Eind tijd: 19:00
Organisatie: IBA Parkstad
Locatie: HuB.
Plaats: Kerkrade

Wil jij je ook aanmelden voor deze bijeenkomst?

Klik dan op onderstaande knop en laat je gegevens achter.

Meer informatie over IBA Parkstad