Burgermasterclass Omgevingswet

Samen op expeditie!

Terug naar het overzicht Provincie Limburg | Expeditie Ruimte - Pijl

De Omgevingswet stimuleert integraal werken, roept de samenleving op om kansen te pakken en baseert zich op vertrouwen. Deze 3 elementen zitten als van nature in maatschappelijk initiatief. We zetten daarom maatschappelijke initiatieven en de burger in de Master-rol. Initiatieven leren instituties wat de transitie van de Omgevingswet beoogt. 

Wat?

Op 15 november starten we de BurgerMasterclass Omgevingswet op het NRE-terrein in Eindhoven. In deze BurgerMasterclass gaan we op expeditie. Een expeditie die je niet iets uitlegt, maar je laat ervaren. Bruggen bouwen tussen leefwerelden doe je niet met kennis alleen, maar ook met wederzijds begrip. Tijdens de BurgerMasterclass gaan initiatiefnemers en ambtenaren/bestuurders samen op ontdekkingstocht naar een dieper niveau van leren. Alle deelnemers gaan samen met een metgezel uit de ander wereld op avontuur vol verbeeldingskracht!

Aanmelden

Wil je mee? Meld je dan aan via info@greenwish.nl met je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus meld je snel aan!

Deze BurgerMasterclass wordt georganiseerd door RVO ism GreenWish, LSA. Jean Eigeman, Anne van Strien, Siem Nozza en Axel Coumans.

Info:

Datum: 15-11-2019
Tijd: 10:30
Eind tijd: 17:30
Organisatie: RVO
Locatie: Nul Zes, Gasfabriek
Plaats: Eindhoven

Downloads

Hieronder kun je het verslag en de foto's van deze bijeenkomst downloaden