1 miljoen Bomen Symposium [AFGELAST]

Uitnodiging

Terug naar het overzicht Provincie Limburg | Expeditie Ruimte - Pijl

*Afgelast*

Het is tijd om samen aan de slag te gaan en letterlijk de schop in de grond te steken. We gaan samen bomen planten! Om dit te onderstrepen heeft de Provincie Limburg de subsidieregeling “Aanplant bomen in Limburg” in het leven geroepen. Binnen 8 jaar; 2 college periodes van Gedeputeerde Staten, willen we minimaal 1 miljoen bomen planten. Liefst eerder en nog meer!

Samen met jullie als stakeholders gaan we dit realiseren. Doen jullie mee? Om deze samenwerking een impuls te geven, elkaar te inspireren en ideeën op te doen organiseert de Provincie Limburg dit 1 miljoen Bomen Symposium. We zorgen voor een passend programma met als thema #Boom Movement. In maart sturen we jullie het definitieve programma en verdere praktische informatie toe. 

Aanmelden kan tot en met 18 maart, maar let op: er is een limiet van 200 personen. 

Programma:

’s Ochtends kun je optioneel mee doen aan een in de directe omgeving gelegen excursie naar de gebiedsontwikkeling van de Anstelvallei met als middelpunt Hoeve en Kasteel Erenstein. Aan de hand van een praktijkvoorbeeld bestaat de mogelijkheid nog meer informatie over de aanleg van bos en diverse bomenweetjes te ontdekken. Deze excursie vindt plaats van 9.30-12.00 uur. Ook hiervoor sturen we je in maart alle praktische informatie toe.

Aanmelden kan tot en met 18 maart via deze link. Let op: er is een limiet van 60 personen om mee te doen aan het ochtenddeel. 

Info:

Datum: 02-04-2020
Tijd: 13:00
Eind tijd: 17:00
Organisatie: Provincie Limburg
Locatie: Continium
Plaats: Kerkrade