Wat doe jij tijdens De week van de Omgevingswet?

Doe mee!

Provincie Limburg | Expeditie Ruimte - Mail Social
Terug naar het overzicht Provincie Limburg | Expeditie Ruimte - Pijl

Van 18 t/m 22 november 2019 is het in Limburg 'De week van de Omgevingswet'. Een initiatief van de Provincie Limburg waarbij extra aandacht wordt geschonken aan de nieuwe wet, werkwijze, voorbereiding en alles wat daarbij komt kijken. De Provincie organiseert speciale activiteiten en roept gemeenten en partners op om hun inspanningen (nieuw of lopend) gedurende deze week in de spotlight te zetten. Zo kunnen we samen onze kennis delen.

  • #Omgevingswet

Op 1 januari 2021 treedt deze wet in werking. Wat gaat er veranderen voor de inwoners? Wat verandert er voor de werkwijze van de ambtenaren? Enkele vragen die bij iedereen spelen en waarop we dan antwoord geven. Tijdens De week van de Omgevingswet willen we in Limburg alle activiteiten rondom de implementatie extra zichtbaarheid geven. Zo kunnen partners van elkaar zien waar welke activiteiten georganiseerd worden. Ga bij elkaar op bezoek of nodig anderen uit. De Provincie Limburg doet hier ook aan mee en brengt ook haar activiteiten in beeld. Bij enkele activiteiten zoeken we bewust de interactie op. Een overzicht van de diverse activiteiten volgt in oktober. Aanmelden kan dan ook.

Doe mee!

Wil je als gemeente of partner aanhaken bij deze week, dat kan! Je kunt een evenement of bijeenkomst die je toch al wilde plannen laten plaatsvinden in deze week van 18 november. Ook kun je een eigen bijeenkomst of werkbezoek organiseren en dan maken we dat bekend via deze website en in de communicatie-uitingen van de Week van de Omgevingswet. 

Heb je nog vragen, stel ze gerust via de onderstaande knop

Wil jij ook via Expeditie Ruimte je ervaringen delen?

Graag horen wij jouw ervaringen.
Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met je op.